ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Συνεργασία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας με τις Ενώσεις Αστυνομικών Νοτιοανατολικής & Βορειοανατολικής Αττικής και Αθηνών

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ παρέχει αμέριστα την στήριξή του στην Ελληνική Αστυνομία, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τον Έλληνα αστυνομικό και την οικογένειά του. Σε αυτήν την κατεύθυνση, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας έχει συνάψει συνεργασία, τόσο με τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής και Βορειοανατολικής Αττικής, όσο και με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, προσφέροντας υποτροφίες σπουδών σε παιδιά μελών των εν λόγω ενώσεων.


ΠΣΑΠ και ΙΕΚ ΑΛΦΑ ανανεώνουν τη συνεργασία τους στην 36η γιορτή του ποδοσφαιριστή

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.) και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ «έσφιξαν τα χέρια» ακόμα μία χρονιά, ανανεώνοντας τη στρατηγική τους συνεργασία, με γνώμονα την ενίσχυση του δίπολου «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» και με κύριο στόχο την ανάδειξη της πρωτοβουλίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ «Dual Career in Athletics». Στο πλαίσιο της επέκτασης της συνεργασίας τους, ο Διευθυντής Επικοινωνίας & Αθλητικού Τομέα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, κ. Αντώνης Γλύκας, παρέδωσε 4 υποτροφίες σπουδών στη Διοίκηση του Π.Σ.Α.Π. στην 36η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.


Mediterranean College & 3sixtycom παρέχουν τη μοναδική επαγγελματική πιστοποίηση στα Social Media με αναγνώριση σε 82 χώρες

Μια ακόμη σημαντική συνεργασία για το 1ο Ιδιωτικό Αγγλόφωνο Κολλέγιο στην Ελλάδα που αντανακλά τη βασική του φιλοσοφία για εις βάθος προετοιμασία των φοιτητών του στον κύριο κλάδο σπουδών τους, με στόχο την επιτυχή είσοδό τους στην αγορά εργασίας. Ο λόγος για τη σύμπραξη με την εταιρεία ψηφιακής επικοινωνίας «3sixtycom», αποτέλεσμα της οποίας είναι το προσφερόμενο Social Media Pro – Advanced Level: το πλέον ολοκληρωμένο, ταχύρυθμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο παρέχει τη μοναδική Πιστοποίηση Επαγγελματία στα Social Media από τον φορέα STAREGISTER, με αναγνώριση σε 82 χώρες.


O Toμέας Πληροφορικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης με τo League of Legends Greek Championship αναδεικνύουν τους καλύτερους gamers των Βαλκανίων

Επίσημος χορηγός του μεγαλύτερου ελληνικού διαδικτυακού πρωταθλήματος Gaming, του League of Legends Greek Championship (LGC), με στόχο να αναδειχθούν οι καλύτεροι Βαλκάνιοι gamers, ήταν το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ με το LGC, οι σπουδαστές Πληροφορικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης έχουν το συγκριτικό πλεονέκτημα να συμμετάσχουν σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις Τεχνολογίας και Η/Υ.


Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας ανακοινώνει τη συνεργασία του με την εταιρεία ένδυσης Pink Woman

To brand Pink Woman γεννήθηκε το 2004 σε ένα μικρό χωριό της Βόρειας Ελλάδας και το ταξίδι ξεκίνησε… Η Pink Woman, σε πείσμα των καιρών, κατάφερε να μεγαλώσει, να δυναμώσει και να ανταγωνίζεται μεγάλες πολυεθνικές! Μια τέτοια εταιρεία, δυναμικά ανερχόμενη και με εξωστρεφή προσανατολισμό, δεν θα μπορούσε να λείπει από το ισχυρό δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων εταιρειών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, με βασικό στόχο την πρακτική άσκηση των σπουδαστών του κορυφαίου ΙΕΚ της χώρας.


IEK AΛΦΑ Πειραιά και Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Τεχνολογίας ενώνουν τις δυνάμεις τους

Το μεγαλύτερο ΙΕΚ στην πόλη του Πειραιά, κορυφαίο στις Ναυτιλιακές Σπουδές, δεν θα μπορούσε παρά να επιδιώκει συνεργασίες με τους πλέον σημαντικούς φορείς του ναυτιλιακού κλάδου. Σε αυτήν την κατεύθυνση, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά και το Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Τεχνολογίας ενώνουν από φέτος τις δυνάμεις τους, με γνώμονα τόσο την από κοινού διοργάνωση εκδηλώσεων και ημερίδων για την ελληνική ναυτιλία, όσο και την πρακτική άσκηση των σπουδαστών της ειδικότας «Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα της Ναυτιλίας» του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά.